Redactie - 19 december 2012

Sabine Beijk-Link en Maarten Westdorp aan de slag bij Kasyea


Kaseya, leverancier van software voor het automatiseren van het beheer van ICT-systemen, heeft zijn sales- en marketingteam versterkt met Sabine Beijk-Link (foto) en Maarten Westdorp.

Beijk-Link is bij Kaseya benoemd tot Sales Director Kaseya Benelux. Zij is sinds april 2007 werkzaam bij Kaseya, eerst als Account Manager en later als Regional Sales Manager. Voor haar indiensttreding bij Kaseya was Beijk-Link werkzaam bij softwarebedrijf Fenestrae, technologiebedrijf TwinMOS Technologies en hardwarebedrijf Transcend. In haar nieuwe functie geeft Beijk-Link leiding aan de Benelux-salesorgansiatie en aan de uitvoering van de salesstrategie van Kaseya, die gericht is op verdere marktadoptie en omzetgroei. “Ik kijk ernaar uit om op grond van mijn ruime ervaring in de sector en mijn opgedane kennis van Kaseya en zijn klanten de volgende stap te maken in mijn loopbaan”, zegt Sabine Beijk-Link. “Kaseya heeft al een stevig marktaandeel binnen de ICT-dienstverlenerssector verworven. Meer dan vierhonderd dienstverleners in de Benelux gebruiken het Kaseya-framework om hun diensten te automatiseren en verder te professionaliseren. Tegen de achtergrond van de hoge groeiverwachtingen zal bij Kaseya het komende jaar de nadruk liggen op de enterprise-sales en het verder uitbreiden van ons partnerkanaal. Het afgelopen jaar zijn wij al sterk gegroeid binnen de retailsector en zien we uiteraard ook kansen binnen de andere sectoren, zoals gezondheidszorg, finance, overheid en onderwijs.“

Maarten Westdorp
Westdorp is bij Kaseya benoemd als Marketing Manager Benelux. Hij is in die functie verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingstrategie binnen Nederland en België. Westdorp is afkomstig van Magic Software, waar hij eveneens werkzaam was als Marketing Manager Benelux. “Ik kijk ernaar uit om klanten en prospects te overtuigen van de kracht en het nut van het Kaseya-portfolio dat inspeelt op tal van recente ontwikkelingen, zoals de cloud en Bring Your Own Device.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!