Redactie - 20 december 2012

Avanade breidt global managementteam uit met CTIO en CMO


Avanade, aanbieder van zakelijke technologie-oplossingen en managed services, breidt zijn global managementteam uit. Florin Rotar wordt Avanade’s eerste Chief Technology Innovation Officer (CTIO) en Stella Goulet is benoemd als eerste Chief Marketing Officer (CMO).

Florin Rotar
Rotar werkt al bij Avanade sinds de start van het bedrijf, nu twaalf jaar geleden, en was hiervoor de regionale Chief Technology Officer voor Scandinavië. Als nieuwe CTIO is Florin verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en communiceren van Avanade’s visie op technologie richting grootzakelijke klanten over de hele wereld.

Stella Goulet
Als CMO zal Goulet de wereldwijde marketingorganisatie van Avanade aansturen. Goulet was voorheen werkzaam bij Capgemini waar ze als corporate vice president verantwoordelijk was voor de marketing wereldwijd. Als een voormalig lid van Forresters CMO & Marketing Leadership Group en Information Technology Services Marketing Association (ITSMA) Advisory Board, is Goulet een uitgesproken voorstander van het ontwikkelen van de functie van marketingteams op het gebied van bijdragen aan de sales en het bouwen van bedrijfsreputatie.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!