Redactie - 24 december 2012

Adobe koopt social media netwerk Behance


Adobe koopt voor een onbekend bedrag het social media netwerk Behance dat wereldwijd wordt gebruikt door ontwerpers en kunstenaars.

Behance wordt onderdeel van Adobe Creative Cloud, een platform die creatievelingen met elkaar laat verbinden en een breed het publiek bereikt. Ze kunnen hierbij gebruik maken van de cloudversie van Adobe Photoshop CS6. De portfoliopagina’s die op het Behance-netwerk staan zijn de afgelopen maand meer dan 90 miljoen keer bekeken.

behance.nl

Al een aantal jaar gebruiken Nederlandse creatieven en bedrijven het Behance Network om zakelijke relaties aan te gaan. Er bestaat ook nog behance.nl dat door initiatiefnemer Bart van Delft is gestart. Daarop staat een overzicht van Nederlandse producties van bureaus en creatieven. Het werk is onderverdeeld in verschillende categorieën: Animatie / Motion Graphics, Branding, Grafisch ontwerp, Industrieel ontwerp en Typografie. Er wordt alleen werk geplaatst dat op Behance Network staat, zodat het netwerk met al haar functionaliteiten behouden blijft, aldus Van Delft.

Door: Witold Kepinski


Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!