SCC gecertificeerd voor Oracle Exadata en Exalogic
27-12-2012
Deel dit artikel:

SCC gecertificeerd voor Oracle Exadata en Exalogic


IT-dienstverlener SCC Services uit Bodegraven heeft de verkooprechten voor de Oracle Exadata- en Exalogic-oplossingen verworven. SCC heeft als Oracle Platinum partner voldaan aan de strenge certificeringseisen voor Exadata en Exalogic en gaat de Engineered Systemen van Oracle leveren aan bedrijven en instellingen in Nederland.

De Oracle Exadata Database Machine (foto) en Oracle Exalogic Elastic Cloud maken deel uit van het bekende Engineered Systems portfolio van Oracle, een geïntegreerd pakket van servers, opslag, netwerk en software dat schaalbaar, veilig en redundant is. De Exadata Database Machine is ontworpen voor database-implementaties met grote hoeveelheden data die uitzonderlijke prestaties en schaalbaarheid leveren voor alle applicaties, zoals Online Transaction Processing (OLTP), datawarehousing en gemengde taken.

Oracle Exalogic Elastic Cloud is een geïntegreerde set van cloud-hardware en -software voor bedrijfstoepassingen van Oracle en andere leveranciers. Organisaties die geïnteresseerd zijn in de Oracle Exadata en Exalogic oplossingen kunnen bij SCC terecht voor demo’s en prestatiebenchmarks.

Door: Witold Kepinski


 

Terug naar nieuws overzicht