‘SafeNet voorkomt reputatieschade’
31-12-2012
Deel dit artikel:

‘SafeNet voorkomt reputatieschade’


SafeNet, een informatiebeveiligingsbedrijf, heeft de laatste maanden zijn productaanbod uitgebreid. Het bedrijf wil met channel partners de beveiligingsoplossingen voor on-premise en de cloud verkopen aan verticale markten, zoals de overheid, gezondheidszorg en financiële instellingen. “Hiermee kunnen ze reputatieschade voorkomen”, aldus Dirk Geeraerts (foto), directeur Benelux van SafeNet.

StorageSecure en ProtectV
SafeNet heeft de afgelopen tijd nieuwe producten geïntroduceerd. Zo heeft het bedrijf StorageSecure op de markt gebracht, een hardware-gebaseerde databeveiligingsoplossing om data in NAS-omgevingen mee te versleutelen. Met ProtectV heeft SafeNet zijn eerste stappen in de virtuele beveiligingsmarkt gezet, door complete databeveiliging voor virtuele omgevingen te bieden, aldus Dirk Geeraerts.

Encryptie
SafeNet zet daarnaast in op het zogenoemde ‘secure breach’-uitgangspunt. Volgens het bedrijf is het buiten de deur houden van hackers een illusie, vroeg of laat zullen ze toch toegang krijgen tot netwerken van bedrijven en organisaties. SafeNet stelt dat gevoelige data daarom beter in de kern kan worden beschermd, onder andere door middel van encryptie.

Apple
De producten worden uitsluitend via channel partners verkocht, aldus Dirk Geeraerts. SafeNet heeft wereldwijd inmiddels meer dan 25.000 klanten, waaronder Apple, Fujitsu en Starbucks “Met de authenticatie en encryptie oplossingen van SafeNet wordt data van eindgebruiker goed beschermd en het voorkomt reputatieschade omdat het hackers tegenhoudt. Dat komt door de sterke authenticatie oplossingen voor Windows, Citrix, VMware en VMware omgevingen.”

Door: Witold Kepinski


 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security