Redactie - 02 januari 2013

Computerlinks distribueert Check Point nu ook aan Gold en Platinum Partners


Computerlinks, distributeur van oplossingen voor IT-beveiliging en internet technologie, is door Check Point Software Technologies gevraagd de beveiligingsoplossingen nu ook te distribueren aan Gold en Platinum partners in Nederland.

De distributeur levert al de beveiligingsoplossingen van Check Point voor netwerken, data en endpoints aan de Silver, Bronze en unmanaged partners. Vanaf heden kunnen alle Check Point partners bij Computerlinks voor sales, marketingondersteuning en technische producttraining.

Channel Partners
Kees van Kempen (foto), Regional Director bij Computerlinks Nederland, zegt dat resellers met Check Point Gold- en Platinum-status dankzij de wereldwijde aanwezigheid van Computerlinks nu internationaal één aanspreekpunt hebben. "Met de waardering van Check Point, het vooruitzicht op de uitbreiding van ons beveiligingsportfolio en de intensivering van het contact met onze channelpartners, vertrouwen wij erop om in 2013 de groei van het afgelopen jaar te overtreffen.”

Endpoint
Check Point is een speler in de markt op het gebied van Internetbeveiliging. Het Israelische bedrijf levert Total Security, Data Loss Prevention (DLP), Centraal management, Endpoint-beveiliging en de beveiliging van virtuele omgevingen. Naast het portfolio van Check Point levert Computerlinks ook IT-oplossingen van onder meer Cryptshare, Websense, Crossbeam, AirTight, Fortinet en F5.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!