Redactie - 03 januari 2013

Databeveiligingsbedrijf Norman stelt Crypsys aan als distributeur


Databeveiligingsbedrijf Norman stelt Crypsys aan als distributeur. Crypsys is gespecialiseerd in security oplossingen en ondersteunt ruim 700 partners. Met ongeveer een even groot reseller bestand van Norman kunnen de krachten worden gebundeld, aldus de twee partijen. 

Norman Endpoint Protection
Het afgelopen jaar heeft Norman Data Defense Systems, ondanks de Eurocrisis en een vrij onrustige security markt, omzetgroei weten te realiseren met onder meer de ‘Next Generation Security Enterprise oplossingen, aldus Barry van der Dong (foto), Country Director Norman UK & Benelux. Norman heeft de capaciteit uitgebreid met een tweede Norman vestiging in San Diego in de VS. Norman zal, samen met de bestaande locatie in de VS (Fairfax), hiermee op beide Amerikaanse kusten met Norman kantoren zeer goed vertegenwoordigd zijn. Van der Dong: "Daarnaast heeft Norman met de core security oplossingen, zoals o.a. Norman Endpoint Protection, de business weten te consolideren waarmee het totaalbeeld voor 2012 zeer positief is. Om deze ontwikkelingen verder kracht bij te zetten heeft Norman besloten meer focus te leggen naar de volgende twee belangrijke marktsegmenten.”

Norman Safeground
Van der Dong vervolgt; “Eén business unit zal zich gaan richten op de ‘Next Generation Security Enterprise markt’ en de andere business unit, Norman Safeground genaamd zal, samen met de nieuwe distributie partner Crypsys, voor Nederland verantwoordelijk worden voor de verdere omzetgroei voor o.a. Norman Endpoint Protection. Er is strategisch voor Crypsys gekozen omdat deze distributeur zich al meer dan 20 jaar focussend op en ruime expertise heeft met de ICT security markt. Als dé security specialist ondersteunen ze momenteel ruim 700 partners en met ongeveer een even groot reseller bestand van Norman kunnen de krachten worden gebundeld. Daarnaast vullen de twee productlijnen elkaar aan en wordt zodoende een belangrijk fundament gelegd voor de verdere toekomst van beide organisaties."

De Norman en Crypsys partners kunnen door deze bundeling van krachten een breder productaanbod gaan bieden en hebben hiervoor nog maar één aanspreekpunt. Verder blijven de verkoopprijzen gelijk, het hoge service niveau en de bekende verschillende reseller statussen met bijbehorende marges blijven gewaarborgd, aldus van der Dong.

Door: Witold Kepinski


 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!