Dell verlengt jubileumkorting PartnerDirect programma
08-01-2013

Dell verlengt jubileumkorting PartnerDirect programma


Dell verlengt de onlangs aangekondigde speciale korting voor partners om hen te helpen de omzet te vergroten. Het aanbod, aangekondigd tijdens het Dell Storage Forum (DSF) in Parijs in november 2012, wordt verlengd tot 1 februari. Dell geeft partners 5 procent korting op alle zakelijke bestellingen, waaronder Dell Storage, Server en Networking oplossingen. Daarnaast ontvangen ze tot 10 procent korting op alle Dell Compellent storage deals.

PartnerDirect
Zakelijke bestellingen omvatten één of meerdere van de volgende oplossingen: Dell PowerEdge, Dell Compellent, Dell EqualLogic, Dell PowerVault, Dell PowerConnect en Dell Force 10. “We hebben de speciale korting voor onze partners verlengd als een blijk van waardering en toewijding aan ons PartnerDirect programma. Wij steunen zo de partners die het meest hebben geïnvesteerd in het programma sinds de oprichting vijf jaar geleden.” zegt Andreas Schuetze (foto), Marketing Director, EMEA Channel Marketing & Programs, Dell.

10 miljoen dollar
Het aanbod is beschikbaar voor alles partners in West Europa die de afgelopen vijf jaar geïnvesteerd hebben in de zakelijke oplossingen van Dell. De individuele korting is gebaseerd op de investeringen van de partner in zakelijke oplossingen van Dell in de afgelopen vijf jaar en wordt via een extra korting toegepast. De totale korting van 10 miljoen dollar die werd aangekondigd tijdens DSF Parijs is nog steeds beschikbaar voor de partners.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage