Redactie - 08 januari 2013

Microsoft wijzigt EA Management en Deployment rebates voor LAR's niet


Microsoft ziet af van een wijziging die het wilde doorvoeren voor de Enterprise Agreement (EA) Management en Deployment rebates voor Large Account Resellers (LAR's). Microsoft wilde dit veranderen en LARs jaarlijks gaan betalen voor Renewals en True Ups.

Corporate Account Incentives
Microsoft Nederland meldt aan Dutchitchannel.nl: "Na heroverweging heeft Microsoft besloten om het beleid van LARs met betrekking tot Manage & Deploy pas definitief te wijzigen na juni 2013. Vanaf januari zullen we beginnen met het proces van het ontwerpen van de FY14 Corporate Account Incentives. We houden hierbij onze partners en field sales teams nauw betrokken. Zoals gesteld in de Execution gids, zal Management & Deployment verdwijnen per 2 juli 2013. Op dit moment is het lasting te voorspellen hoe dat zal gaan verlopen."

Enterprise Agreement
Met betrekking tot de Enterprise Agreement (EA) vernieuwing aanbieding, die afloopt op 30 juni 2013, zullen alle inschrijvingen met  een ingangsdatum op of vóór 1 juli 2013 in aanmerking komen voor Management & Deploy Incentives, aldus Microsoft.

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!