Redactie - 08 januari 2013

HP Envy X2 nu ook verkrijgbaar in Nederland


De HP Envy X2 hybride notebook ligt vanaf deze week in de winkels. De Envy X2 is HP’s Windows 8-computer die de voordelen van een laptop en een tablet combineert. Belangrijke elementen zoals de ruimte voor opslag, accu, chipset met processor en werkgeheugen zijn achter het beeldscherm geplaatst. Hierdoor is het 11,6 inch beeldscherm volledig onafhankelijk te gebruiken als tablet.

De Envy X2 heeft een lange werktijd dankzij twee accu’s. Zowel het toetsenbord als het scherm van het notebook is van een accu voorzien. Bovendien draait het device op de volledige versie van Windows 8.

Magnetisch
Het scherm van de Envy X2 is voorzien van Gorillaglas en sluit aan op het full size toetsenbord door middel van een solide magneetkliksysteem. De behuizing van de Envy X2 is volgens HP strak vormgegeven in aluminium. Ook is het hybride device voorzien van het geluidssysteem Beats Audio, dat voor een optimale muziekbeleving zorgt. Het notebook is voorzien van Near Field Communication (NFC). Dit zorgt voor een veilige verbinding met andere mobiele apparaten, zodat met één aanraking bestanden kunnen worden gekopieerd of media worden gestreamd, aldus HP.

64GB SSD opslaggeheugen
De Envy X2 beschikt over twee camera’s: een hd-camera aan de voorkant en een 8-megapixel camera aan de achterzijde.. Het totale gewicht van het notebook is 1,4 kilogram en zonder dock 0,71 kilogram. De Envy X2 is leverbaar 64GB SSD opslaggeheugen.

De Envy X2 is verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Dixons en MyCom voor een adviesprijs van 999 euro.

Door: Witold Kepinski

   

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!