Redactie - 09 januari 2013

Global Knowledge tot Citrix Authorized Learning Center (CALC)


Global Knowledge, aanbieder van IT- en business-opleidingen in Nederland, is door Citrix geaccrediteerd als Citrix Authorized Learning Center (CALC). Citrix en Global Knowledge creëren met deze samenwerking nieuwe mogelijkheden om trainingsprogramma’s te ontwikkelen voor de markt om zo de Citrix-partners en -eindgebruikers beter van dienst te zijn. In België was Global Knowledge al in het bezit van de CALC-status.

Microsoft, AppSense en Cisco
Global Knowledge is in de Benelux een grote speler op het gebied van Microsoft-, AppSense- en Cisco-trainingen. Met de officiële Citrix-accreditatie voor de hele Benelux is Global Knowledge nu nog beter in staat om eindgebruikers en partners Citrix-trainingen in combinatie met kennis van Microsoft, AppSense of Cisco aan te bieden.

Combinatietrainingen
Dick Goettsch (foto), Marketing en Business Development Manager Citrix bij Global Knowledge, zegt dankzij de toegekende CALC-status nu ook in Nederland met de lokale Citrix organisatie samen te werken om partners en eindgebruikers op het gebied van Citrix op te leiden. "Bovendien kunnen we onze klanten een nog passender certificeringsaanbod presenteren van combinatietrainingen met Microsoft, AppSense en Cisco.”

Global Knowledge biedt in België Citrix trainingen en certificeringen aan in Mechelen, Brussel en Gent. In Nederland verzorgt Global Knowledge de trainingen en certificeringen in Amsterdam, Drachten, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nieuwegein, Rotterdam, Zoetermeer en Zwolle.

Door: Witold Kepinski 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!