Redactie - 10 januari 2013

Red Hat start Online Learning met flexibele trainingsopties


Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, kondigt de Europese introductie aan van Red Hat Online Learning (ROLE) – een nieuwe online leermethode waarbij de cursisten zelf hun tempo kunnen bepalen en online toegang hebben tot de inhoud van de cursus en het praktijkgerichte lab. De cursus wordt aangeboden in het Engels, Frans, Duits en Spaans.

Cursisten hebben online toegang tot het cursusmateriaal dat vergelijkbaar is met het materiaal dat in traditionele klassikale cursussen wordt gebruikt en is uitgebreid met een uitleg voor zelfstudie. Daarnaast hebben ze toegang tot een bibliotheek van webinars en video colleges met instructies. Hiermee kunnen de cursisten zich voorbereiden op de Red Hat Certified System Administrator en Red Hat Certified Engineer examens (EX200 en EX300). Via een kennis check kan de kennis van het materiaal worden getest alvorens men naar het online lab gaat. Daarnaast geeft deze tool cursisten feedback.

Cursisten ontvangen een abonnement voor 90 dagen waarmee ze toegang hebben tot de drie Red Hat Online Learning componenten: het cursusmateriaal, webinars en het lab. Tijdens de 90 dagen hebben ze in totaal 80 uur toegang tot het lab. Die toegang kunnen ze verkrijgen via een desktop of laptop. Het cursusmateriaal en webinars kunnen ook via een mobiel apparaat worden bekeken.

Red Hat Online Learning (ROLE) wordt in de volgende Europese landen aangeboden: Nederland, België, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en Portugal.

Door: Witold Kepinski


 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!