Symantec benoemt SLTN tot Platinum Partner
10-01-2013
Deel dit artikel:

Symantec benoemt SLTN tot Platinum Partner


SLTN is benoemd tot Platinum Partner van Symantec. Met het behalen van deze hoogste status die wereldwijd beschikbaar is, toont SLTN aan over diepgaande kennis van het Symantec portfolio te beschikken en deze kennis te gebruiken om klanten complete oplossingen op maat te bieden. 

Symantec Platinum Partners bieden klanten aantoonbare meerwaarde en zijn experts in meerdere specialisaties van Symantec. Het partnership geeft SLTN toegang tot resources voor marketing, sales en technologie en garandeert extra aandacht voor gemeenschappelijke planning en de ontwikkeling van klantrelaties. 

"Met het behalen van de Platinum status heeft SLTN aangetoond middels de behaalde certificeringen en aantoonbaar track record over vergaande kennis en praktijk ervaring van Symantec te beschikken. Ook weten klanten gelijk dat een kwalitatieve organisatie als Symantec een rotsvast vertrouwen heeft in de door SLTN aangeboden oplossingen”, aldus Eugene Tuijnman (foto), CEO van SLTN. "De samenwerking met Symantec zal door het behalen van de Platinum status alleen maar hechter worden”. 

Symantec Specialisaties
De Symantec Specialisaties weerspiegelen de praktijkervaring van partners met specifieke oplossingen. Elke solution specialisatie staat voor vaardigheden, certificeringen en kennis op sales, presales en technisch vlak, nodig om deze oplossingen bij klanten te implementeren. Het schrijven van een business plan en het succesvol afronden van een praktijkexamen vormen ook onderdeel van de specialisatie. Kennis wordt door middel van producttrainingen regelmatig opgefrist. 

SLTN's Symantec Specialisaties
SLTN is specialist in Archiving & eDiscovery. Deze specialisatie geeft SLTN de tools in handen om klanten te helpen de kosten voor het beheer van informatie onder controle te houden.De Symantec Specialisatie Data Protection laat SLTN-klanten hun back-up en recovery optimaliseren. Storage Management Specialisatie helpt klanten bij het beheersen van de gegevensgroei en een efficiënter gebruik van opslag. Mobile Solution Specialisatie beschermt de enterprise mobile applicaties van SLTN klanten met de Mobile solutions van Symantec. 

"Deze Symantec Specialisaties zijn ontworpen om partners die in Symantec investeren te belonen en te erkennen voor hun inzet en kennis," aldus Sunil Dutt, Business Development Manager bij Symantec. "Gespecialiseerde partners hebben laten zien dat zij in staat zijn hun klanten te voorzien van de Symantec oplossingen en diensten waarmee bedrijfskritische informatie wordt beschermd."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security