Redactie - 10 januari 2013

Geslaagde nieuwjaarsborrel Westcon Group


De Nieuwjaarsborrel 2013 van distributeur Westcon Group is goed bezocht. Veel leveranciers en resellers kwamen naar Restaurant Zuiver aan de Krommewetering  in Utrecht om samen te toasten op het nieuwe jaar met hopelijk heel veel netwerk & security business.

Bolides
De opkomst was zo groot, dat op het parkeerterrein geen auto’s meer erbij konden. Bezoekers moesten hun bolides op parkeerterreinen naast Restaurant Zuiver parkeren. Met sommige bezoekers gaat het kennelijk goed, want er waren veel nieuwe Duitse (sport) modellen te bezichtigen.

Bij de ingang stond een truck met een groot reclamebord (foto) van Westcon en zijn leveranciers. Binnen waar de borrel werd gehouden ontvingen Thuur Tonnaer (Managing Director Westcon Group Benelux & Nordics, Sander Nieuwsstraten (managing director Benelux) en andere collega’ , zoals van de unit Westcon Convergence hun gasten.

Check Point, Cisco, Juniper, Motiv
Op de Westcon Group Nieuwjaarsborrel 2013 wemelde het van mensen uit de netwerk- en security business. Bekende kopstukken uit de Nederlandse IT-channel business waren onder andere Arthur van Uden (country manager Check Point Benelux), Marc Coks (Director Commercial & Small Business at Cisco), Paul de Goede (Juniper), Bastiaan van Amstel (Motiv), Ton Mooren (Motiv) en vele anderen.

Het vriendelijke barpersoneel zorgde voor aanvoer van drank en spijzen. De aanwezigen genoten van verse carpaccio, visgerechten en patat die goed bijdroegen aan een geslaagd begin van 2013.

Door: Witold Kepinski

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!