Motiv verlengt ISO-certificeringen voor IT-beheer, kwaliteit en beveiliging
11-01-2013
Deel dit artikel:

Motiv verlengt ISO-certificeringen voor IT-beheer, kwaliteit en beveiliging


Security-specialist Motiv heeft zijn ISO-certificeringen voor kwaliteit (ISO 9001), informatiebeveiliging (ISO 27001) en servicemanagement (ISO 20000) met drie jaar verlengd. Motiv toont hiermee aan dat het zijn processen voor applicatieontwikkeling, consultancy, services en productlevering, goed en degelijk heeft ingericht.

De ‘re-audit’ voor ISO/IEC 20000-1:2011, ISO/IEC 9001:2008 en ISO/IEC 27001:2005 is in december uitgevoerd door DEKRA Certification. Deze keurende instantie oordeelde dat Motiv beschikt over een ‘prima applicatieontwikkelproces met een uitgebreide set aan documentatie en goede tracebility van requirements’ en prees de verbeterde risicoanalyse en de opzet van Motiv’s business risk management.

Motiv heeft hiermee één heldere set met werkprocessen wat de samenwerking aan ICT-security vereenvoudigt zegt Vincent Kalkhoven (foto), Operationeel Directeur bij Motiv “Het onderschrijft dat we op een juiste manier denken over processen die betrekking hebben op zowel de interne organisatie als klantendiensten. Kwaliteitsborging en procesbeheersing van de service delivery zijn dan ook cruciale onderdelen van onze bedrijfsfilosofie.”

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security