Redactie - 11 januari 2013

Westcon Security organiseert Juniper Networks 5-Daagse


Voor de derde achtereenvolgende keer, organiseren distributeur Westcon Security en Juniper Networks de Juniper 5-Daagse. Het event vindt plaats bij Westcon Security te Houten, van 11 februari tot en met 15 februari 2013.

John Verhoek, Marketing & Sales Manager Westcon Security Netherlands: "De Juniper 5-Daagse is inmiddels uitgegroeid tot een event wat zijn weerga niet kent. De mix van kennisoverdracht, certificering en hands-on training op Juniper apparatuur, waarbij Westcon koste nog moeite heeft gespaard om alle beschikbare apparatuur ter plekke operationeel te hebben, wordt door resellers als bijzonder waardevol beschouwd. Verder worden er een aantal specifieke case-studies behandeld en zijn er speciale gastsprekers, waaronder Microsoft."

Het evenement is gericht op bestaande- en potentiele Juniper resellers. Westcon Security organiseert de Juniper 5-Daagse bewust in eigen huis teneinde de aanwezige resellers optimaal aandacht te kunnen geven. De distributeur verwacht ongeveer 150 resellers te ontvangen.

Deelname aan de Juniper 5-Daagse is gratis. Meer informatie en registratie mogelijkheid vindt men op: www.juniper5daagse.nl.

Door: Witold Kepinski 


  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!