Lloyd Carney nieuwe CEO Brocade
15-01-2013

Lloyd Carney nieuwe CEO Brocade


Lloyd Carney (foto) wordt de nieuwe ceo van netwerk- en storage leverancier Brocade. Hij volgt Michael Klayko op die eerder had aangegeven te willen stoppen als ceo.

Carney was eerder werkzaam als ceo bij Xsigo Systems, een leverancier van datacenter virtualisatie technologie dat in 2012 door Oracle is overgenomen. Eerder was hij werkzaam als ceo bij netwerkbeheerspecialist Micromuse dat nu onderdeel is van IBM. Daarvoor werkte hij als coo bij Juniper Networks en Nortel.

Michael Klayko
Klayko was sinds 2005 ceo van Brocade. Eerder was hij ceo van Rhapsody Networks, dat door Brocade werd overgenomen. Klayko bracht orde op zaken binnen Brocade nadat zijn voorganger Greg Reyes na slechte resultaten vertrok. Klayko maakte Brocade sterker door Foundry Networks, McData en sdn-specialist Vyatta over te nemen. 

SAN
Brocade staat bekend als leverancier van IP-netwerken en connectors voor storage area networking (san) van onder andere EMC, IBM, HDS en HP. Met het netwerkportfolio dat afkomstig is van Foundry wil het een alternatief zijn voor Cisco en HP Networking. In het vierde kwartaal van 2012 boekte Brocade een omzet van 578 miljoen dollar en een verlies van 54 miljoen dollar. De omzet viel hoger uit dan analistem hadden verwacht.

Door: Witold Kepinski  

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage