Redactie - 15 januari 2013

Sophos benoemt IMPROVES tot Gold Partner


Sophos-partner IMPROVES heeft als eerste de Gold status in het nieuwe partnerprogramma van Sophos weten te bemachtigen. “Voor klanten betekent dit dat zij zeker weten met een partner in zee te gaan die kennis van zaken heeft op het gebied van Sophos-producten”, zegt Channel Manager Fred Voogt.

In 2012 werd het partnerprogramma van Sophos vernieuwd toen het eigen programma werd samengevoegd met dat van het overgenomen Astaro. Het model bestaat uit twee delen. Aan de ene zijde staan de traditionele resellers ingedeeld en aan de andere kant de solution providers. Beide kanten kennen een Silver-, Gold- en Platinumstatus. Alle partners starten op het Silver niveau. IMPROVES wist zichzelf te promoveren tot Gold Partner door omzetgroei, technologische certificering (kennis) en het genereren van new business. “Daarmee krijgen zij erkenning en waardering voor de staat van dienst die ze inmiddels hebben opgebouwd”, zegt Voogt. IMPROVES was een van de eerste partners van Sophos in Nederland. Beide partijen werken inmiddels al jaren samen.

Gold Partners
Voor Sophos is de gouden status van IMPROVES eveneens een bevestiging. “Hiermee toont IMPROVES aan dat zij een geschikte keuze zijn om zaken mee te doen”, zegt Voogt. “Wij leveren niet direct aan eindklanten en vinden het dus extra belangrijk dat onze partners gecertificeerd zijn en kennis van zaken hebben. Op deze manier creëren we een preferred partnerlandschap.” De Gold status is slechts weggelegd voor een selecte groep Sophos-partners, maximaal vijf tot tien partners mogen zich uiteindelijk Gold Partner noemen. Ook IMPROVES is content met de promotie. Eric Kant, Sales Director bij de partner: “Voor ons is dit een bevestiging van onze kennis en kunde. Dit partnerschap geeft ons daarnaast toegang tot de gehele productportfolio van Sophos. Ook andere voordelen, zoals toegang tot het partnerportal, maken dat de samenwerking veel nauwer wordt. Uiteindelijk is de klant daar het meeste bij gebaat.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!