Redactie - 17 januari 2013

Scholten Awater wint aanbesteding Wageningen UR van 10 miljoen euro


De Openbare aanbesteding levering van computerapparatuur en bijbehorende dienstverlening van Wageningen University & Research Centre en Hogeschool  Van Hall Larenstein  (WUR) is aan Scholten Awater (SA) gegund. De WUR is al sinds 2004 klant bij SA en met de gunning van deze aanbesteding is de WUR dus behouden als klant.

SA gaat desktops, laptops, tablets, slate pc’s, monitoren en accessoires aan de WUR leveren. Naast de levering van hardware wordt de WUR door een aantal logistieke IT diensten zodanig ontzorgt. De contractduur is twee jaar met een optionele verlenging van twee maal één jaar. De geraamde contractwaarde, inclusief verlengingen is 10 miljoen euro.

Ronald Ederveen (foto), Commercieel Directeur Scholten Awater: “Het opnieuw verlengen van een belangrijke aanbesteding bij een bestaande relatie is zeker geen vanzelfsprekendheid. Wij hebben in deze aanbesteding ons uiterste best gedaan om de WUR te overtuigen van onze unieke toegevoegde waarde. Wij zijn blij dat de WUR ons weer de mogelijkheid heeft gegeven om aan te tonen dat wij ons maximaal inspannen voor een tevreden klant”.

In totaliteit beschikt de WUR over 5.400 medewerkers, circa 9.600 studenten en ruim 14.000 geautomatiseerde werkplekken.

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!