Redactie - 17 januari 2013

Copaco start met distributie Fujitsu scanners


Copaco Nederland distribueert nu ook het scanner assortiment van Fujitsu dochteronderneming PFU Imaging Solutions Europe. De Fujitsu ScanSnap, personal, workgroup en departmental scanners worden daarmee aan het huidige Fujitsu assortiment van Copaco toegevoegd.

Sacha Wingers, Business Director Copaco Nederland, zegt dat de scanning producten van Fujitsu een enorm groeipotentieel hebben in de Nederlandse markt. "De producten zijn van een kwalitatief hoogstaand niveau, zoals we van Fujitsu gewend zijn. We zien dan ook veel kansen voor deze nieuwe samenwerking, met name in het SMB kanaal.”

Fujitsu PDU is blij dat Copaco zijn sales activiteiten in Nederland ondersteunt, aldus Mike Nelson, General Manager Sales en Marketing EMEA voor PFU Imaging Solutions Europe Ltd. “Copaco heeft een erg goede reputatie als het gaat om nauwe samenwerking met de resellers. Dit zal ons helpen om onze activiteiten in deze regio te versterken en uit te breiden. ”

PFU introduceerde onlangs nog de Fujitsu ScanSnap iX500 (foto), een oplossing voor documentvastlegging waarmee bedrijven de toepassing van digitaal werken nog eenvoudiger maken
 
Door: Witold Kepinski

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!