SCC wordt Advanced Partner IBM PureSystems
17-01-2013
Deel dit artikel:

SCC wordt Advanced Partner IBM PureSystems


IT-dienstverlener SCC Services uit Bodegraven heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met IBM, waarbij SCC als Advanced Partner de IBM PureSystems oplossingen gaat leveren aan Nederlandse bedrijven en instellingen.

Big Data
IBM PureSystems combineren de flexibiliteit van een standaardsysteem met de elasticiteit van cloud computing en de eenvoud van een appliance. De PureSystems bieden daarmee een geïntegreerde oplossing voor server-, netwerk- en storagefunctionaliteit, met ingebouwde expertise van IBM. Met de IBM PureSystems severs kunnen organisaties Big Data applicaties draaien, voor onder andere business analytics en grote hoeveelheden transacties van gestructureerde en ongestructureerde data.

SCC services heeft voldaan aan de benodigde certificeringseisen voor IBM PureSystems en heeft daarmee de status van Advanced Partner voor de verkoop van deze nieuwe serie IBM-systemen verworven. Er zullen verschillende gezamenlijke initiatieven worden ontwikkeld waardoor SCC Services met ondersteuning van IBM in staat zal zijn deze IT-oplossingen aan haar klanten aan te bieden, zo meldt SCC.

Door: Witold Kepinski

  

Terug naar nieuws overzicht
Datacenters