EVault opent nieuw EMEA-hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch
21-01-2013
Deel dit artikel:

EVault opent nieuw EMEA-hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch


EVault, onderdeel van Seagate, opent op 25 januari 2013 zijn nieuwe EMEA-hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch aan de A2. Gedeputeerde Bert Pauli (VVD, portefeuille Economische Zaken en Bestuur) van de provincie Noord-Brabant zal om 14.30 uur de openingshandeling verrichten.

EVault levert back-up- en recovery-services via channel partners. De opening van een kantoor in Nederland maakt deel uit van de voortdurende groeistrategie van het bedrijf. Het afgelopen jaar is de Europese EVault-organisatie verdubbeld naar het huidige aantal van zo’n vijftig medewerkers.

De EVault-hoofdvestiging in ’s-Hertogenbosch krijgt naast een kantoorfunctie ook een kenniscentrumfunctie op het gebied van databeveiliging voor de gehele EMEA-regio. Tijdens de opening zal gedeputeerde Bert Pauli van de provincie Noord-Brabant de openingshandeling verrichten. Vanaf 16.00 uur verzorgt BNR live vanuit het nieuwe EVault-kantoor de uitzending ‘The Friday Move’, gepresenteerd door Wilfred Genee. Een show gevuld met actualiteit, gasten, live muziek en cabaret.

Bedrijfskritische data
Aad Dekkers, marketingdirecteur EMEA bij EVault: “Bedrijven in Europa verliezen jaarlijks ruim 370 miljoen euro door gebrekkige bescherming van data. EVault biedt een oplossing die bedrijven continuïteit en een snelle disaster recovery garandeert. In Nederland gebruikt gemiddeld twintig procent van de werknemers een eigen mobiel apparaat voor het werk. Bij de meeste bedrijven ontbreekt echter een doortimmerd beleid met betrekking tot dataprotectie. Dit heeft tot gevolg dat het aantal dataongelukken exponentieel groeit. Veel bedrijven hebben wel een inboedelverzekering, maar hun grootste bedrijfskapitaal – bedrijfskritische data – blijft vaak onbeschermd. EVault biedt bedrijven een optimale ‘informatieverzekering’.”

Het EVault EMEA-hoofdkantoor is gevestigd aan de Europalaan 20, 5232 BC ’s-Hertogenbosch (aan de A2).

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage