IBM benoemt Tectrade tot Storage en System X specialist
21-01-2013
Deel dit artikel:

IBM benoemt Tectrade tot Storage en System X specialist


Tectrade is door IBM uitgeroepen tot IBM Storage Specialty Partner, een select programma wat wordt toegekend aan de beste, meest gecertificeerde en succesvolle Business Partners. Dit meldt Ronald van Heek (foto), directeur van Tectrade.

Het hele team van Tectrade heeft hiertoe een flinke inspanning geleverd, en is daarmee glansrijk door de procedure gekomen. Tectrade is hiermee één van de slechts vier IBM Storage Specialty Partners die Nederland rijk is.

Europese Storage Council van IBM
Met de definitieve goedkeuring neemt Tectrade tevens zitting in de Europese Storage Council van IBM. Tectrade is de eerste partner in Europa die de Specialty Status in meerdere landen heeft behaald en dat onderstreept het unieke pakket dat Tectrade haar klanten biedt.

De eisen voor IBM System X Specialist werden eerder dit jaar verscherpt. Tectrade voldoet ook aan deze verscherpte eisen voldoet. Als IBM Storage en System X Specialty Partner ontvangt Tectrade extra ondersteuning die rechtstreeks wordt ingezet om klanten van Tectrade nog beter van dienst te zijn.

  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage