Network2day trekt nieuwe medewerkers aan
23-01-2013
Deel dit artikel:

Network2day trekt nieuwe medewerkers aan


Netwerkspecialist Network2day heeft zijn salesteam en afdeling techniek uitgebreid zo meldt algemeen directeur Robert van Kasteren (foto).

Kees van Dijk (1974) is aan de slag gegaan Manager Engineering. Hij is in 2012 bij Network2day in dienst gekomen. Hiervoor heeft Kees gewerkt als Manager ICT Techniek en later als Service Manager bij Ahrend. Hij heeft een HBO Informatica opleiding en geeft leiding binnen Network2day aan de afdeling Engineering.

Jan Jacobs (1969) is op 3 januari in dienst getreden als account manager. Jan is een netwerkspecialist pur sang. Hij heeft een schat aan ervaring opgedaan bij bedrijven als Vosko Networking, KPN en Getronics. Jan gaat ons team versterken als accountmanager. Hij is gecertificeerd voor diverse fabrikanten zoals Cisco, HP en Juniper.

Aline Mulder zorgt als sales assistant voor de telesales-activiteiten. Zij maakt afspraken met potentiële opdrachtgevers. Hiervoor was Aline werkzaam bij Unique en Ambiance Zwembaden, werkte zij op de verkoop binnendienst.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Netwerken