Microsoft Surface RT tablet vanaf 14 februari in Nederland te koop

Microsoft Surface RT tablet vanaf 14 februari in Nederland te koop

Microsoft Surface RT tablet vanaf 14 februari in Nederland te koop

22-01-2013

Microsoft Surface RT tablet vanaf 14 februari in Nederland te koop


De Surface Windows RT tablet van Microsoft is vanaf 14 februari in Nederland beschikbaar.

Vanaf 14 februari zal de Surface Windows RT in Nederland verkocht worden via geselecteerde retailers en de Microsoft Store online. Daarnaast komt de Surface Windows 8 Pro vanaf 9 februari beschikbaar in de VS en Canada. Jacqueline Smit, Consumer Channel Lead: “Wij zijn enthousiast dat de Surface Windows RT binnenkort ook in Nederland te koop is. Het is mooi dat de consument nu de Surface zelf kan proberen en ervaren. Ik kijk uit daar de eerste ervaringen met deze multi-functionele Surface.”

Surface Windows RT combineert volgens Microsoft het gemak van een tablet met veel van de functionaliteiten van een laptop. Zo heeft de Surface een Touch Cover, een dun toetsenbord in verschillende kleuren en een geïntegreerde standaard. Het geheugen is uit te breiden met een MicroSD-kaart of via de cloud met SkyDrive. Op de Surface Windows RT kan de gebruiker Windows App’s gebruiken zoals o.a. Xbox Music, video (HD) en spelletjes. Daarnaast wordt de Surface standaard geleverd met Office Home & Student 2013 RT.

Surface Windows RT zal beschikbaar zijn vanaf 486 euro (advies prijs) en in verschillende versies. (32GB en 64GB, met of zonder toetsenbord).

Surface Windows 8 Pro vanaf 9 februari
Naast de beschikbaarheid van Surface RT in Nederland is de Surface Windows 8 Pro vanaf 9 februari 2013 beschikbaar in de VS en in Canada. Met een Intel Core i5-processor, biedt Surface Windows 8 Pro de prestaties van een laptop in een tablet uitvoering, aldus Microsoft. Een apparaat dat zowel thuis, op kantoor en onderweg kan werken met Windows 8 applicaties, evenals de huidige Windows 7 desktop applicaties.

De geschatte verkoopprijs is 899 dollar waarbij deze zowel in een 64GB als een 128GB versie beschikbaar zal zijn. De Surface Windows 8 Pro wordt geleverd met een Surface pen met Palm Block-technologie, speciaal ontworpen om te werken met de Surface om informatie zowel te produceren als te consumeren en ook werkelijk zaken gedaan te krijgen. Aanvullende details over Surface zijn beschikbaar op http://www.Surface.com.

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware