Be Informed richt Research-afdeling op
25-01-2013
Deel dit artikel:

Be Informed richt Research-afdeling op


De Nederlandse softwareleverancier Be Informed, dat een business process platform voor transformatie van administratieve processen, heeft al haar onderzoeks- en innovatieactiviteiten ondergebracht in de nieuwe afdeling Research.

Dit vanuit de ambitie om voorop te blijven lopen op het gebied van softwareoplossingen voor kennisintensieve organisaties en om klanten blijvend te ondersteunen bij het vernieuwen van hun primaire processen. De afdeling wordt geleid door Jeroen van Grondelle (foto) als Research Director.

Seventh Framework Programme
Be Informed is betrokken bij een toenemend aantal onderzoeksprojecten waarin zij samenwerkt met universiteiten in binnen- en buitenland. Dit gebeurt onder meer in het kader van het Europese Seventh Framework Programme. Daarnaast organiseert Be Informed steeds meer innovatieprojecten met klanten, partners en universiteiten. Voorbeelden van thema’s waaraan de Research-afdeling op dit moment werkt, zijn: webscale business processes, User Interfaces for Model Driven Applications, Language technology en Supporting Policy WMakers.

Door: Witold Kepinski

  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software