Seminar ETC en NETGEAR over virtualisatie en storage binnen het MKB
28-01-2013

Seminar ETC en NETGEAR over virtualisatie en storage binnen het MKB


ICT distributeur ETC organiseert op donderdag 21 februari a.s. in samenwerking met NETGEAR een seminar over virtualisatie en storage binnen het MKB. Tijdens dit middagseminar in Bodegraven krijgen de deelnemers inzicht in de rol die NETGEAR en Veeam kunnen spelen bij het realiseren van betrouwbare en betaalbare virtualisatie- en storageoplossingen.

ReadyNAS
De NETGEAR ReadyNAS network storageoplossingen maken een eenvoudiger en goedkoper platform voor VMware en Microsoft Hyper-V mogelijk. De software van Veeam in combinatie met NETGEAR storagetechnologie bieden bedrijven snelle, flexibele en betrouwbare image-based back-up en recovery-oplossingen voor gevirtualiseerde omgevingen tegen een betaalbare prijs aldus ETC.

ETC Solution Center
Resellers kunnen zich via de website van ETC inschrijven voor dit kosteloze seminar, dat is ontwikkeld voor accountmanagers, pre-sales engineers en consultants die betrokken zijn bij het adviseren en inrichten van server- en netwerkruimtes. ETC biedt tevens de mogelijkheid aan resellers om NETGEAR-oplossingen in het ETC Solution Center te testen en te presenteren aan eindklanten.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage