Redactie - 28 januari 2013

ETC en NETGEAR geven reseller kans op ritje in Ferrari Modena


ICT-distributeur ETC is samen met NETGEAR gestart met een ‘accelerator’ actie, waarbij resellers kunnen sparen voor spectaculaire activiteiten. Bovendien maken resellers met een te realiseren target kans op een van de 7x2 plaatsen voor een spectaculair uitje, dat in het teken staat van snelheid, actie en stuurmanskunst. De actie van ETC en NETGEAR loopt tot en met zondag 31 maart 2013.

 Gedurende de actieperiode kan de reseller accelerator-spaarpunten verzamelen met gerealiseerde omzet over een van de vier NETGEAR productlijnen (wireless/security/switching/storage). De reseller die omzet behaalt over twee of meer productlijnen van NETGEAR wordt extra beloond via de NETGEAR accelerator.

In de actieperiode spaart de reseller voor enerverende activiteiten, van een spannende heat karten met familie of vrienden tot een snelle rit op het circuit van Zandvoort in een Ferrari Modena (foto). Per reseller kan maximaal één gadget of activiteit worden geclaimd. De top 7 hoogst overscorende resellers, aan de hand van een te realiseren target in de actieperiode, hebben bovendien recht op een spectaculair uitje, waarin onder meer een anti-slipcursus wordt gevolgd en een uitdagend parcours wordt afgelegd in een 4-wheel drive.

  

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!