Arlande koopt Qforce voor uitbreiding Identity- en Access management aanbod
28-01-2013
Deel dit artikel:

Arlande koopt Qforce voor uitbreiding Identity- en Access management aanbod


Arlande, gevestigd in Den Dolder, is sinds 1 januari 2013 voor volledig eigenaar van Qforce uit Utrecht. Beide ICT dienstverleners bieden hiermee meer complete branchespecifieke oplossingen aan haar relaties aan.

Identity- en Access management
Arlande is gespecialiseerd in interim (ICT) management en informatiebeleid, onder andere in Onderwijs, Retail en Zorg. Qforce heeft als specialisatie Identity- en Access management in de Zorg en lokale Overheid. Arlande en Qforce verwachten door afstemming van hun dienstenportefeuilles en samenbundeling van aktiviteiten tot verdergaande branchespecifieke ICT oplossingen voor hun klantrelaties te komen.

Corporate Information Management
Hierdoor onstaat een dienstenpallet van strategisch advies tot implementatie op het gebied van iGovernance en Corporate Information Management, aldus de twee partners. iGovernance geeft een organisatie de middelen om de toegang tot de informatie te structureren en te controleren. Beveiliging op het niveau van de informatie in plaats van op het niveau van de applicatie. Corporate Information Management geeft organisaties de mogelijkheid om informatiebeleid vorm te geven en efficiënt en effectief te realiseren.

Met deze acquisitie is Arlande verder het pad ingeslagen van het leveren van oplossingen en resultaten naast het leveren van capaciteit. Kenmerkend hierbij is dat zelfstandige ICT dienstverleners elkaar versterken om samen integrale oplossingen aan de markt aan te bieden, zo meldt Arlande.

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer