SCC Services wordt reseller van DiVault archiefdiensten
28-01-2013
Deel dit artikel:

SCC Services wordt reseller van DiVault archiefdiensten


DiVault heeft een resellerovereenkomst getekend met SCC Services te Bodegraven, voor het wederverkopen van haar Digitale Archief Service en de samenwerking voor de SCC ArchiefDirect dienst

ArchiefDirect
SCC gaat in samenwerking met DiVault de dienst ArchiefDirect positioneren. De dienst is een onderdeel van het brede portfolio van de Direct dienstverlening die SCC haar klanten biedt. ArchiefDirect stelt de klant in staat om direct data te kunnen archiveren door middel van een schaalbare en kosteneffectieve oplossing. Dit kan zowel op klantlocatie als in de Digitale Archief Service dienst van DiVault.

Informatie management
Naast het leveren van de Digitale Archief Service zullen DiVault en SCC elkaar ook ondersteunen met kennis en advies op het gebied van archivering, informatie management en ICT-architectuur. De samenwerking biedt SCC de mogelijkheid om haar klanten volledig te ontzorgen op het gebied van het veiligstellen en toegankelijk maken van bedrijfskritische informatie, op een economisch aantrekkelijke wijze aldus de twee partners.

Door: Witold Kepinski

  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage