Redactie - 29 januari 2013

Cisco introduceert nieuwe MKB producten


Cisco heeft een aantal nieuwe small medium business (smb) oplossingen op de markt gezet voor het mkb. Deze kunnen worden ingezet voor security, mobility en samenwerkingsoplossingen. Hierdoor kan het mkb zijn productiviteit verbeteren aldus Cisco in een blog.

De Cisco ISA500 Series Integrated Security Appliance is een all-in-one security oplossing voor het beveiligen van internet, wireless, dual wide-area network (WAN), en site-to-site en remote VPN access met unified threat management (UTM) capaciteiten.

Telefonie
De Cisco SPA302D Multi-Line DECT Handset en Cisco SPA232D Multi-Line DECT ATA is een telefonieoplossing voor DECT , VoIP en public switched telephone network (PSTN) telefonie.
De Cisco SPA500DS Expansion Module kan gekoppeld worden aan de Cisco SPA500 Series IP Phones voor betere samenwerkingstoepassingen.

3G en 4G
De Cisco RV215W Wireless-N VPN Router is een wireless router voor 3G en 4G netwerken waarbij een USB data kaart waardoor er altijd connectiviteit is.
Verder zijn er software firmware updates voor de Cisco WAP121 Wireless-N AP en Cisco WAP321 Wireless-N Selectable-Band AP voor betere draadloze connectiviteit

Door: Witold Kepinski

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!