Luc Bors van AMIS benoemd tot Oracle ACE
29-01-2013
Deel dit artikel:

Luc Bors van AMIS benoemd tot Oracle ACE


Luc Bors (foto), expertise lead ADF en ADF Mobile bij IT-dienstverlener AMIS, is benoemd tot Oracle ACE. Dit betekent dat Luc wereldwijd wordt erkend als expert die grote waarde toevoegt aan de ADF gebruikersgemeenschap. Oracle ADF staat voor Application Development Framework.

Het bijzondere aan de Oracle ACE-status is dat deze op basis van nominaties vanuit de Oracle gebruikers wordt toegekend. Met de benoeming van Luc tot Oracle ACE werken er nu drie Oracle ACE’s en drie Oracle ACE Directors bij AMIS.

Java- en JEE-ontwikkelaars
Paul Uijtewaal, directeur van AMIS : “Luc is 5 jaar in dienst bij AMIS en houdt zich met name bezig met Oracle ADF en Oracle ADF Mobile. Deze technologie heeft een strategische positie binnen Oracle Fusion Middleware en Oracle Fusion Applications en vormt de basis voor alle user interfaces die Oracle in de afzienbare toekomst ontwikkelt. Luc werkt ook aan moderniseringstrajecten waar hij klanten helpt om over te stappen van Oracle Forms naar Oracle ADF. Diepgaande ervaring met Oracle ADF en Oracle ADF Mobile wordt veel gevraagd door klanten. Daarom is het goed dat hij nationaal en internationaal zijn kennis deelt door artikelen te publiceren en via blogposts op zijn persoonlijke- en de AMIS Technology Blog. Daarnaast verzorgt Luc workshops, masterclasses en presentaties op conferenties zoals UKOUG, Oracle OpenWorld en ODTUG KScope. Bijzonder is ook dat hij regelmatig Java- en JEE-ontwikkelaars traint om met Oracle ADF aan de slag te gaan."

Door: Witold KepinskiTerug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software