Redactie - 31 januari 2013

Softwaretester SQS opent nieuw kantoor in Utrecht


SQS Software Quality Systems Nederland, onafhankelijk specialist op het gebied van softwarekwaliteit, betrekt een nieuw pand in Utrecht. Het bedrijf groeit en heeft onlangs zijn dienstenportfolio uitgebreid met Quality Consulting.

Het nieuwe pand van SQS staat in het Papendorp Business Park langs de A2. SQS koos voor deze A-Locatie vanwege de goede bereikbaarheid. Wilbert van den Bliek, algemeen directeur van SQS Nederland: ‘Ons nieuwe kantoor geeft zichtbaarheid aan onze groeistrategie. We breiden niet alleen onze diensten uit, maar ook ons personeelsbestand. Kwaliteitsprofessionals willen we de best mogelijke werkplek bieden.’

Uitbreiding diensten
SQS Nederland verandert steeds meer in een integrale dienstverlener op het gebied van software applicatie lifecycle en kwaliteitsmanagement. Het bedrijf speelt in op de behoefte van bedrijven aan meer integrale kwaliteit door de gehele software lifecycle heen. Met de Quality Consulting Business Unit helpt SQS klanten grip te krijgen en te houden op hun softwareapplicatieportfolio, zodat de toegevoegde waarde en wendbaarheid vergroot worden en de kosten en risico’s verlaagd, aldus de Duitse softwaretester.

Op vrijdag 1 februari 2013 vindt de opening van het nieuwe kantoor aan de Orteliuslaan 889 in Utrecht plaats. Om 15:00 uur zal Diederik Vos, CEO van SQS, samen met Wilbert van den Bliek het nieuwe pand openen.

Door: Witold Kepinski   

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!