Michiel van Kasteel channel sales manager NovaStor Benelux
31-01-2013
Deel dit artikel:

Michiel van Kasteel channel sales manager NovaStor Benelux


Data protectie specialist NovaStor heeft Michiel van Kasteel (foto), voormalig Partner Account Manager bij onder andere Acronis, aangesteld als Sales Manager voor de Benelux regio. In zijn positie als Sales Manager, zal Van Kasteel distributeurs en resellers in België, Nederland en Luxemburg begeleiden en ondersteunen bij NovaStor projecten.

Resellers
Met de aanstelling van Van Kasteel voor de Benelux, geeft het van origine Duits-Amerikaanse NovaStor aan dat het in de Benelux regio een belangrijke groeimarkt ziet. In zijn rol als Channel Sales Manager zal Van Kasteel alle distributie en reseller gerelateerde zaken omtrent NovaStor’s partner programma en het SMB product portfolio behandelen. Van Kasteel zal tevens het aanspreekpunt zijn voor onder andere de reseller gemeenschap en hen ondersteunen bij het correct uitdragen van NovaStor’s product voordelen. Tevens zal hij zorgen voor het verkrijgen van technische ondersteuning bij projecten/trajecten. NovaStor geeft hiermee het startschot voor een persoonlijke en individuele benadering en toegankelijkheid voor de Benelux SMB resellers.

PC en Server Backup & Restore
Bij NovaStor zal Van Kasteel resellers die geïnteresseerd zijn in het verhogen van hun storage sales waar mogelijk helpen. Variërend van enkele PC’s & Servers tot middelgrote netwerken: NovaStor heeft voor iedere situatie een geschikte oplossing. NovaStor’s superieure technologie is verder dan die van de concurrentie in termen van snelheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid van back-up en herstel van geselecteerde files, folders en/of complete systemen. Daar komt bij dat NovaStor resellers voorziet in de mogelijkheid om een ongelimiteerd aantal systemen die ze bij haar klanten heeft, te beheren vanuit hun eigen kantoor. Deze functionaliteit wordt verzorgd door een professioneel centraal managementconsole.

NovaStor’s product portfolio biedt klanten de beste prijs/kwaliteit verhouding op de markt. Met NovaStors’s partner programma genaamd ValueCREATE! kunnen resellers niet alleen uitstekende backup oplossingen aan hun klanten aanbieden, het geeft hen ook de kans om meer omzet en marge uit hun storage sales te halen.

NovaStor op CeBIT 2013
NovaStor is dit jaar weer aanwezig op Cebit (Hannover, Duitsland, Maart 5-9, 2013). Michiel van Kasteel en NovaStor’s management team moedigt resellers aan om nu alvast een afspraak met hen te maken www.novastor.com/cebit2013. Stefan Utzinger, CEO van NovaStor: “Natuurlijk, heeft een in Duitsland gevestigde software leverancier zoals NovaStor grote interesse in onze buren in de Benelux regio. Onze sales, technische support en service teams in Hamburg zijn enthousiast en bereid om Michiel van Kasteel en de Benelux reseller gemeenschap met de hoogst mogelijke persoonlijke aandacht te ondersteunen.”

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security