Dell helpt partners met Online Solutions Configurator tool
31-01-2013
Deel dit artikel:

Dell helpt partners met Online Solutions Configurator tool


Dell
presenteert een nieuwe tool voor het PartnerDirect-programma; de Dell Online Solutions Configurator. Partners kunnen hiermee de prijs bepalen van complexe oplossingen voor de grootzakelijke markt, waardoor ze sneller en eenvoudiger deals sluiten.

De Online Solutions Configurator wordt momenteel op proef gebruikt in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en wordt in de komende maanden uitgerold naar de overige landen binnen de EMEA-regio. “Dit wordt het jaar waarin de Dell Online Solutions Configurator het nog makkelijker maakt zaken te doen met Dell”, vertelt Ahmed Mouldaia (foto), executive director van EMEA Enterprise Sales bij Dell.

De tool helpt partners winst te boeken in het datacenter doordat ze onafhankelijk en eenvoudig end-to-end oplossingen voor Dells grootzakelijke klanten kunnen configureren, zo vervolgt Mouldaia. "Dit gebeurt aan de hand van validatieregels en beschikbaar via de PartnerDirect-portal. Dit nieuwe hulpmiddel geeft onze partners de mogelijkheid online samen te werken met collega’s én de channel salesmedewerkers van Dell. Dit vergroot de nauwkeurigheid en stelt ze in staat sneller offertes te geven.”

Door: Witold Kepinski 

Terug naar nieuws overzicht