Tech Data Nederland verhuist naar ETC pand Bodegraven
01-02-2013

Tech Data Nederland verhuist naar ETC pand Bodegraven


IT-distributeur Tech Data Nederland verplaatst zijn activiteiten per 31 maart 2013 naar de vestiging van ETC aan de Tolnasingel 2 te Bodegraven.  Van het pand aan de Computerweg 22 in Utrecht wordt dan afscheid genomen. Tech Data nam ETC begin september 2012 voor 350 miljoen dollar over.

Azlan
Naast de huidige ETC organisatie zullen in Bodegraven in eerste instantie de Tech Data Broadline en Azlan organisatie gevestigd worden. In de komende maanden zal een klein deel van de ETC specialismen geïntegreerd worden met Tech Data Broadline en een deel zal geïntegreerd worden met de huidige Azlan organisatie. Zo ontstaan er twee nog sterkere merken binnen de Tech Data Nederland organisatie die elk op hun eigen gebied en specialisatie bij zullen dragen aan het succes van klanten en fabrikanten, aldus Tech Data.

Tech Data Broadline
Na de verhuizing zal Tech Data Nederland over 6018 m2 kantoorruimte en 10.000 m2 magazijn, assemblage en configuratie ruimte beschikken. Het ruime magazijn biedt voor Tech Data Broadline, Azlan en alle andere divisies van Tech Data Nederland zeer grote mogelijkheden en kunnen volledig benut worden om de groei van alle onderdelen van de onderneming te verwezenlijken. Deze verhuizing is onderdeel van de investeringen die gedaan worden om Tech Data Nederland een sterke speler te laten blijven op alle gebieden van IT waarin de bedrijven actief zijn, aldus de distributeur.
 
Tech Data Partner Event 2013
Tijdens het Tech Data Partner Event 2013 in Nieuwegein waren er al verschillende presentaties van werknemers van ETC en Tech Data, zoals over IBM PureSystems en HP 3PAR.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht