Zycko introduceert de LifeSize Icon Serie
04-02-2013

Zycko introduceert de LifeSize Icon Serie


Zycko, distributeur van IT-infrastructuuroplossingen, kondigt de nieuwe LifeSize Icon Serie videoconferencing oplossigen aan. De nieuwe serie komt tegemoet aan de wens aan beter gebruiksgemak en maakt HD videoconferencing voor iedereen toegankelijk, aldus Zycko.

LifeSize Icon is een serie van high performance videosystemen die gebouwd zijn met het oog op gebruiksvriendelijkheid. De eindgebruiker bedient het systeem door middel van twee knoppen. Icoontjes op het scherm geven vervolgens aan welke acties uitgevoerd kunnen worden. De serie is geïntegreerd met het LifeSize UVC Platform en de bestaande toepassingen daarvan. Hierdoor behoort onder andere streamen, opnemen, koppelen met de agenda en het voeren van meerdere gesprekken tegelijkertijd tot de mogelijkheden.

Lunch & Learn
Op woensdag 27 februari organiseert Zycko een Lunch & Learn over de LifeSize Icon Serie. Centraal in de Lunch & Learn staat het verbeteren van de productiviteit door middel van videoconferencing. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk gemaakt hoe andere bedrijven video conferencing inzetten en welke oplossing voor welk bedrijf geschikt is. Zo wordt het verschil tussen cloud gebaseerde oplossingen en pay-as-you-grow-oplossingen inzichtelijk gemaakt.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht