Robin van Dorrestein commercieel directeur ETTU
04-02-2013
Deel dit artikel:

Robin van Dorrestein commercieel directeur ETTU


ETTU, specialist in Microsoft SharePoint oplossingen en diensten voor overheid en bedrijfsleven, heeft Robin van Dorrestein (49) per 1 februari aangesteld als commercieel directeur.

Van Dorrestein komt van Unica ICT, waar hij als managing consultant verantwoordelijk was voor het ontwikkelen van commerciële partnerships. Eerder had hij diverse sales en (account)management functies bij o.m. Borghoudt BV, Freia Groep BV en KPN. Robin van Dorrestein is gespecialiseerd in management consultancy en organisatie coaching en een bekende van de ETTU organisatie dankzij het trainingsprogramma dat hij in 2012 met succes verzorgde.

De aanstelling van Van Dorrestein betekent een kleine verschuiving in het management team, bestaande uit de 3 eigenaren Piet Vink, Vincent Heijckmann en Eric-Jan Vroon. Heijckmann wordt verantwoordelijk voor het opzetten van partnerships en een reseller-kanaal voor de eConnect lijn in Nederland en buitenland. Vroon blijft verantwoordelijk voor techniek, HRM en finance. Vink blijft verantwoordelijk voor sales en marketing.Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software