Redactie - 05 februari 2013

SecureLink ontvangt Juniper Networks Northern Partner of the Year Award


SecureLink, gespecialiseerd networking en security integrator, heeft tijdens de Juniper Networks Global Partner Conference in Las Vegas de “Northern Partner of the Year Award” ontvangen. De Juniper Partner Awards zijn gebaseerd op uitstekende prestaties en commitment van de top channel partners op het gebied van sales, customer service en technologische kennis.

Focus en specialisatie
 "Het harde werken, de focus, passie en onze relatie met Juniper Networks hebben bijgedragen aan het groeiende resultaat. Ik ben zeer verheugd over het winnen van deze award en zie de toekomst positief tegemoet. Sinds de start van SecureLink hebben wij een strategie gebaseerd op focus en specialisatie. Wij zijn blij dat onze strategie zijn vruchten afwerpt,” aldus Marco Barkmeijer (foto), medeoprichter SecureLink Nederland.

Grote projecten
SecureLink is trots op de award en ontving in het verleden al eerder verschillende Partner Awards van Juniper Networks waaronder een award voor de beste partner in Europa, het Midden Oosten en Afrika in 2011. “SecureLink heeft haar kennis en expertise laten zien in het ontwerpen en uitvoeren van grote projecten. Het niveau van expertise uit zich in het gehele Juniper Networks portfolio,” zegt David Helfer, Vice President of Partners EMEA, Juniper Networks.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!