Redactie - 06 februari 2013

CRYPSYS Data Security distribueert Adyton Systems


Adyton Systems, leverancier van de NETWORK PROTECTOR firewall dat applicaties beschermt, heeft een distributieovereenkomst gesloten met CRYPSYS Data Security, een Value Added Distributor (VAD).  De overeenkomst werd feestelijk ondertekend. Op de foto vlnr: Raymond van Kasteel (Partner & Alliance Manager CRYPSYS), Marco Weeber (Regio Sales Manager Adyton Benelux) en Edgar Beck (CEO van CRYPSYS Data Security).

Adyton, dat geheel indirect verkoopt, werkt samen CRYPSYS Data Security omdat deze distributeur over veel specialistische kennis beschikt, en duizend resellers bedient die actief zijn in het MKB, de middenmarkt en het enterprise-segment.

Applicatie controle- en beheersysteem
CRYPSYS distribueert de Adyton Systems NETWORK PROTECTOR, een applicatie controle- en beheersysteem. NETWORK PROTECTOR beheert applicaties binnen een netwerk op een inzichtelijke manier en controleert op virussen, aldus Adyton. NETWORK PROTECTOR biedt poort-onafhankelijke applicatie controle met volledige validatie whitelisting waardoor het netwerk maximaal beschermd is. Whitelisting blokkeert alles behalve de betrouwbare applicatie. De speciaal gebouwde single-pass engine zorgt voor een hoge performance en lage kosten per Mbps, aldus Adyton. NETWORK PROTECTOR is geschikt voor organisaties vanaf 100 tot meer dan 10.000 werkplekken.

UTM functies
Organisaties kunnen met NETWORK PROTECTOR Unified Threat Management (UTM) functies aanzetten en gebruiken om er een Next Generation UTM Firewall van te maken. De NETWORK PROTECTOR beschikt over een UTM feature set die bestaat uit applicatiebeheer, antivirus en malware filter, intrusion prevention en web filter. De ergonomische interface zorgt voor lagere installatie-,operationele- en onderhoudskosten. NETWORK PROTECTOR werkt prima naast firewalls van andere bekende leveranciers, aldus Adyton.


Resellers
Marco Weeber, Regio Sales Manager Adyton Benelux: "Na de succesvolle introductie van Adyton Systems op de Nederlandse markt eind 2012, gaan we verder groeien met een specialistische kennisdistributeur. CRYPSYS Data Security is een perfecte distributie-partner om onze producten verder in de markt te zetten. Ze hebben meer dan twintig jaar ervaring en beschikken over deskundige security-professionals. Daardoor is CRYPSYS uitstekend in staat de beste support te bieden voor resellers en de gebruikers van Adyton Systems-oplossingen.«

Edgar Beck, CEO van CRYPSYS Data Security: "Als dé security specialist ondersteunen wij ruim duizend resellers. De NETWORK PROTECTOR van Adyton Systems is een welkome aanvulling op ons security portfolio voor de bovenkant van de markt. We zullen samen met een aantal resellers eindgebruikers benaderen over de sterke security functies van Adyton NETWORK PROTECTOR. Met de innovatieve technologie van Adyton Systems kunnen resellers de IT-omgeving van hun klanten beter beveiligen en tegelijkertijd een goede marge halen."

Door: Witold Kepinski 


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!