LifeSize en Go Connect bieden IT-resellers video infrastructuur platform
06-02-2013

LifeSize en Go Connect bieden IT-resellers video infrastructuur platform


GOConnect, distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen, en LifeSize, leverancier op het gebied van HD-videocommunicatie willen meer videoconferencing oplossingen verkopen via IT-Resellers. Hiervoor is het GO Together partnerprogramma opgezet voor de verkoop van het LifeSize Universal Video Collaboration (UVC)-platform.

GO Together
Met het GO Together partnerprogramma, dat GO Connect in 2012 lanceerde, wil GO Connect de relatie met haar partners versterken en bewijzen de beste voorwaarden voor partners te willen creëren. Resellers kunnen binnen dit programma de LifeSize Universal Video Collaboration (UVC)-platform verkopen. Dit is een video infrastructuur platform die werkt in virtuele omgevingen waarbij de eindgebruiker op licentiebasis via de reseller gebruik kan maken van features zoals HD streaming en recording. 

VMware en Microsoft Hyper-V
Volgens Stefan van Hoof (foto), Country Manager Benelux bij LifeSize, kan de Universal Video Collaboration uitgerold worden als hardware appliance of als een app op een virtual machine (VM), van bijvoorbeeld VMware en Microsoft Hyper-V. “De oplossing bestaat onder andere uit LifeSize UVC Video Center voor streamen en opnemen. Verder is de LifeSize Universal Video Collaboration (UVC)-platform uitstekend geschikt voor integratie met het Microsoft Lync 2010 platform.”

Netwerken
Jean-Paul Weterings, Commercieel Directeur bij GO Connect, biedt het LifeSize Universal Video Collaboration (UVC)-platform een interessante oplossing voor IT-resellers die veel kennis hebben van een it-netwerkinfrastructuur en virtualisatie zoals VMware en Hyper-V. “LifeSize UVC is makkelijke uit te rollen op netwerken die gebruik maken van diverse merken.”

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht