Innovadis sluit zich aan bij AFAS Partnernetwerk
11-02-2013

Innovadis sluit zich aan bij AFAS Partnernetwerk


Innovadis is aangesloten bij het AFAS Partnernetwerk. In samenwerking met AFAS Software heeft Innovadis een koppeling ontwikkeld voor webshops. Deze koppeling maakt de integratie mogelijk tussen Dynamicweb e-commerce en AFAS Profit.

Koppeling e-commerce en logistiek
Door de samenwerking leveren AFAS en Innovadis een e-commerceoplossing in combinatie met AFAS Profit. De samenwerking zorgt voor een bredere dienstverlening waarbij de diensten complementair zijn aan elkaar, aldus de twee partners. Voor zowel Innovadis als AFAS sluit dit aan op de primaire dienstverlening. In de samenwerking staat de integratie met AFAS Profit centraal.

B2B webshops
De oplossing bestaat uit een e-commerceplatform dat gekoppeld is aan AFAS Profit Logistiek. "Het voordeel van deze koppeling is dat in de webshop hierdoor altijd actuele informatie wordt getoond zoals voorraadinformatie, productomschrijvingen, kortingen en gerelateerde producten. AFAS Software en Innovadis helpen hierbij organisaties met zowel B2B webshops als B2C webshops", zo zeggen de twee bedrijven in een verklaring.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software