Redactie - 12 februari 2013

BPSolutions opent Experience Center met IBM PureSystems


BPSolutions heeft het BPSolutions Experience Center opgezet waar organisaties met hun eigen data testen kunnen uitvoeren op verschillende platformen om hun investeringsbeslissingen beter te ondersteunen.

Geïntegreerde appliances en geavanceerde business analytics-methoden spelen een steeds groter wordende rol in de hedendaagse organisaties. Om het analyseren van de gigantische hoeveelheden data, die opgeslagen zijn in omvangrijke data warehouses, efficiënter te laten verlopen, worden extreem hoge eisen aan de IT-infrastructuur gesteld: aan de performance van de systemen, maar ook aan de eenvoud van beheer.
 
“Voordat men overgaat tot het investeren in dergelijke systemen, moet aangetoond zijn dat de ‘business case’ verdedigbaar is en het systeem daadwerkelijk toegevoegde waarde levert aan de toepassing waar het voor bedoeld is”, zo vertelt Mark de Groot, Algemeen Directeur van BPSolutions. “Het Experience Center helpt om de investeringsbeslissing beter te kunnen overwegen en daarmee verrassingen achteraf te voorkomen.”

De IBM PureSystems-familie is een belangrijke doorbraak in de evolutie van IT. De systemen worden gekenmerkt door hun eenvoud in beheer en hun ongeëvenaarde prestaties. “We nodigen organisaties dan ook graag uit om in ons Experience Center hun meest complexe ‘queries’ te komen testen met hun eigen data. De resultaten zijn over het algemeen verbluffend waardoor de onderbouwing van het investeringsvoorstel en de besluitvorming daarover een stuk eenvoudiger is.”

BPSolutions heeft voor haar Experience Center geïnvesteerd in IBM PureFlex-technologie en in IBM PureData Systems for Analytics (Netezza-technologie). In het Experience Center zijn eveneens IBM Power Systems, System x-servers en blade-oplossingen, Storwize V7000, IBM Tape System en SAN Volume Controllers (SVC) operationeel.

  

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!