Four Soft en VanMeijel Automatisering winnen Progress Awards
13-02-2013

Four Soft en VanMeijel Automatisering winnen Progress Awards


Progress Software heeft awards uitgereikt aan vijf software leveranciers in de EMEA-regio voor hun zakelijke applicaties. De Progress Partner Awards zijn uitgereikt aan partners in vijf categorieën, die één of meerdere kernproducten van Progress gebruiken: Progress OpenEdge, Progress Apama, Progress Corticon of Progress DataDirect.

Four Soft
Gedurende de Progress Software Global Partner Conference, die onlangs plaatsvond in Las Vegas, zijn voor de 11e keer de jaarlijkse Channel Partner Awards uitgereikt. De Nederlandse winnaars van de Progress Software EMEA Partner Awards zijn VanMeijel Automatisering en Four Soft, die een Visionary Award won. Deze award wordt uitgereikt aan onafhankelijke softwareleveranciers die op unieke wijze de software van Progress gebruiken om zo in een specifieke marktbehoefte te voorzien. Four Soft paste multi-tenancy toe bij hun SaaS-applicatie. Hierbij maken zij ook gebruikt van failover en Transparent Data Encryption. De vernieuwde SaaS-applicatie zal later dit jaar geïntroduceerd worden.

VanMeijel Automatisering
VanMeijel Automatisering won de Challenger Award. Deze award wordt toegekend aan de partner die grenzen verlegt door out-of-the-box te denken en hiermee productinnovatie en verbeteringen stimuleert. VanMeijel Automatisering, een Nederlandse leverancier van software en diensten voor het financieel managen van projecten in de bouw, is de personificatie van een ‘Challenger’. Het bedrijf realiseerde omzetverhoging op het gebied van OpenEdge BPM binnen bedrijfsprocessen. Als onderdeel van de METACOM-applicatie heeft het bedrijf tevens application delivery in de cloud omarmd door het gebruik van Progress Arcade.

Door: Witold Kepinski  

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software