Redactie - 14 februari 2013

ZyXEL verbetert partner programma met extra voordelen


ZyXEL, leverancier van netwerk, storage en security oplossingen, heeft zijn partner programma verbeterd met extra voordelen om resellers te helpen meer business te genereren, aldus Tonko de Wit (foto) marketing manager bij ZyXEL. 

Er zijn onder andere verbeteringen rond het online sales training programma en het technical training (ZCNE) programma. De nieuwe ontwikkelingen van het partner portal zal ZyXEL via de nieuwsbrieven met zij resellers delen.

Op het gebied van presales- en aftersales-support is er snellere toegang tot  telefonische ondersteuning, service op locatie, sales support, speciale aanbiedingen en kortingen op demoproducten.

Kortingen
Verder zijn er exclusieve partnerkortingen op producten voor het midden- en kleinbedrijf. Premium Solution Partners ontvangen een korting van 12%, Solution Partners een korting van 6% en Authorised Partners een korting van 3%.

Het partnerportaal van ZyXEL biedt onder andere marketingmateriaal en speciale downloads. Afhankelijk van de status of competentie krijgt de reseller een vermelding in de online reseller locator van ZyXEL, waardoor zijn vindbaarheid wordt vergroot.

Training
Het training- en certificeringprogramma van ZyXEL biedt toegang tot cursussen die de reseller in staat stellen om diepgaande expertise op te doen met betrekking tot een breed scala aan onderwerpen. Er zijn gratis ZCNE training-vouchers beschikbaar voor Solution Partners en Premium Solution Partners. Onze online technische en verkooptrainingen zijn voor alle partners gratis.

Door: Witold Kepinski

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!