Ronald van den Blink wordt Manager Partner Connectivity bij Ingram Micro
14-02-2013

Ronald van den Blink wordt Manager Partner Connectivity bij Ingram Micro


Ronald van den Blink is aangesteld als Manager Partner Connectivity bij Ingram Micro. Daarmee wordt hij verantwoordelijk voor de begeleiding en implementatie van integratie projecten voor elektronische koppelingen (XML en EDIFACT).

Daarnaast is Van den Blink verantwoordelijk voor de communicatie en samenwerking met integrators als ICEshop en Onetrail. Van den Blink volgt Ruben Smit op, die nu verantwoordelijk is voor Pan-Europese integratietrajecten en verbeteringen & innovatie op het gebied van elektronische diensten.

De komst van Van den Blink betekent een versterkte focus op Partner Connectivity. “Ingram Micro loopt voorop als het gaat om de kwaliteit van de integratie en de functionaliteit van elektronische koppelingen. Die voorsprong is samen te vatten in begrippen als stabiliteit, professionaliteit en flexibiliteit. Denk bij flexibiliteit bijvoorbeeld aan de wijze waarop onze klanten hun informatie over de thuiskopieheffing willen ontvangen en of zij prijzen inclusief of exclusief heffing willen zien Resellers kunnen rekenen op onze volledige aandacht en ondersteuning. De elektronische koppelingen vervangen handmatige processen en leiden direct tot kostenverlaging en vermindering van het aantal fouten. Ik nodig resellers uit om het contact met ons te zoeken en samen met ons na te denken over de mogelijkheden. Ik en mijn team zijn er helemaal klaar voor.”

Door: Witold Kepinski 
Terug naar nieuws overzicht