Account Software wint voor tiende keer Visma Partner Award
14-02-2013
Deel dit artikel:

Account Software wint voor tiende keer Visma Partner Award


De jaarlijkse uitreiking van de Visma Partner Awards vond onlangs plaats bij Visma Software in Amsterdam. Er werden in 2012 wederom door partners hoge prestaties geleverd op het gebied van omzet, groei, marketingactiviteiten en klanttevredenheid, kwaliteit en focus op een product-marktcombinatie.

Casper Haspels (foto rechts), Commercieel Directeur van Visma Software, mocht Account Software voor de tiende keer feliciteren met het behalen van de award voor Partner van het Jaar. Databas werd uitgeroepen tot Implementatiepartner van het Jaar en kreeg daarnaast de Projecten en Uren Award toegekend. De Groothandel Award ging voor de derde achtereenvolgende maal naar ARCH-IT. CvE Solutions viel voor het eerst in de prijzen en mocht de Accountancy Award mee naar huis nemen.

Account Software
Account Software toonde zich opnieuw de sterkste partner van Visma als het gaat om AccountView-implementaties. Casper Haspels: “Account Software blijft het jaar na jaar goed doen qua omzet en afzet en mag zich nu dus zelfs voor de tiende keer op rij Partner van Jaar noemen.” Michel van Westing en Ronald Nap van Account Software waren zeer trots op het winnen van de award. Het feit dat dit al voor de tiende maal is, maakt de award nog waardevoller voor de Visma-partner.

Michel van Westing (foto links): “We hebben honderd procent focus op AccountView. We verkopen zeer proactief en investeren veel tijd en kapitaal in kennis, mensen en onze vestigingen die verspreid zijn over Nederland. We besteden veel focus en tijd aan klanten, zoals uit de logistieke groothandel en accountancypraktijk. We overtuigen dat investeringen in nieuwe IT-oplossingen goed is voor hun business. Klanten kunnen kiezen uit on-premise oplossingen in combinatie met Dell servers of clouddiensten die we bieden vanuit ons eigen datacenter. Het gevarieerde aanbod met een uitstekende support, leidt tot een hoge klanttevredenheid. “

Doelgroepgericht
“Bij de toekenning van de doelgroepenawards draait het om de resultaten die onze partners op een aantal gebieden met AccountView behalen: omzet en afzet binnen een bepaalde product-marktcombinatie, klanttevredenheid, acties rondom bestaande klanten en acties rondom nieuwe klanten”, zegt Haspels. CvE Solutions, winnaar van de Accountancy Award, blonk onder meer uit door zijn SBR-implementaties bij verschillende accountantskantoren in het kader van het project SBR to Go. De accountantskantoren hebben gezamenlijk het zilveren predicaat ‘SBR voor banken’ behaald voor de kwaliteit en omvang van hun aanleveringen aan het Rapportageportaal. Arch-IT, winnaar van de Groothandel Award, gooide onder meer met zijn fashion-specialisme hoge ogen. Zo realiseerde deze partner een zeer succesvol project bij Z8 baby- en kinderkleding.

Hoge klanttevredenheid beloond
De dubbele bekroning met de award voor Implementatiepartner van het Jaar en de Projecten en Uren Award dankt Databas aan verschillende redenen. Haspels: “Zo scoorde deze partner zeer hoge cijfers voor de tevredenheid van klanten, onder wie het Concertgebouw en Le Champion. Databas heeft business consultants in huis die de wensen van klanten zeer goed begrijpen en kunnen vertalen naar AccountView.” Ook organiseert Databas klantsessies om ze te informeren over de vele mogelijkheden van AccountView en wat ze met de software kunnen bereiken. Tot slot heeft het bedrijf een sterke focus op projecten en uren, met goede prestaties op dit gebied als resultaat.


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software