Capgemini Group start nieuw bedrijf Dunit
14-02-2013
Deel dit artikel:

Capgemini Group start nieuw bedrijf Dunit


Capgemini Group start het nieuwe bedrijf Dunit. Dit is een nieuw bedrijf in de Nederlandse markt dat zelfstandige IT professionals verbindt met organisaties die behoefte hebben aan direct inzetbare krachten op detacheringsbasis.

IT-expertise
De naam Dunit verwijst naar de ervaring die in het bedrijf aanwezig is. Aangesloten zelfstandige IT professionals hebben minimaal vier jaar ervaring op het gebied van IT, marktkennis en specifieke klantkennis. Dunit is inmiddels actief in enkele honderden opdrachten. De website www.dunit.nl is inmiddels beschikbaar. Deze website vormt het virtuele platform voor vraag en aanbod van IT-expertise.

IT professionals
Ronald Spaans (foto), algemeen directeur van Dunit: “Dit Nederlandse initiatief speelt in op twee trends in de Nederlandse markt. Ten eerste kiezen steeds meer IT professionals voor vrijheid, flexibiliteit en regie over eigen keuze van projecten. Tegelijkertijd vragen ze ondersteuning op het gebied van opleiding, inkomen, verzekeringen en mobiliteit. De tweede ontwikkeling is de groeiende vraag van organisaties naar direct inzetbare IT professionals tegen een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. Dunit voorziet in die behoeften. Onze wens is te bouwen aan een organisatie die altijd en overal toegang biedt tot de best gekwalificeerde IT professionals. Het gemak van hedendaags zakendoen is daarbij erg belangrijk. Zo werken we nu aan de bouw van geavanceerde communities waarmee we IT professionals en organisaties op een eenvoudige manier met elkaar verbinden en helpen hun kennis verder te verrijken.”

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht