Patrick Pannekoek en Remco Kuypers aan de slag bij Acronis
15-02-2013
Deel dit artikel:

Patrick Pannekoek en Remco Kuypers aan de slag bij Acronis


Acronis, leverancier van oplossingen voor disaster recovery en databescherming binnen fysieke, virtuele en cloud-omgevingen, heeft nieuwe mensen aangesteld binnen zijn verkooporganisatie voor de Benelux.

Patrick Pannekoek
Patrick Pannekoek (foto) treedt aan als enterprise account manager Netherlands, en Remco Kuypers als senior solutions architect Netherlands. Acronis heeft daarnaast drie nieuwe interne verkoopmedewerkers voor de Benelux in dienst genomen die zullen opereren vanuit het Europese shared sales centre in het Roemeense Boekarest. De drie nieuwe medewerkers zullen zich bezighouden met verkoopactiviteiten en de ondersteuning van het team voor de Benelux.

Pannekoek brengt jarenlange verkoopervaring met zich mee. Eerder was hij werkzaam bij bedrijven zoals KPN en VMware. In zijn vorige functies richtte Pannekoek zich voornamelijk op de verkoop van belangrijke technologieën binnen de virtualisatie-, cloud- en datacenter-branche.

Remco Kuypers
Voor zijn aanstelling bij Acronis was Kuypers actief bij ICT-specialist PQR. Bij dit bedrijf bekleedde hij uiteenlopende commerciële en technische functies, waarmee hij een diepgaande kennis op het gebied van storage, gegevensbeheer en virtualisatie opdeed. Hij zal een belangrijke rol vervullen bij het ondersteunen van partners en klanten met technisch advies, producttraining en strategische positionering.

Roemenië
Dirk Raeymaekers, country manager Benelux bij Acronis: “Met deze sterke aanwinsten voor ons team kunnen we onze verkoopactiviteiten in de Benelux verder uitbouwen en onze positie binnen de grootzakelijke markt versterken. Acronis beschikt hier over een sterke aanwezigheid en zal zich op de Europese markt blijven richten. Dat is de reden waarom we een speciaal ondersteuningsteam in Roemenië in het leven hebben geroepen. Zij zullen ons en onze partners helpen om meer kansen te creëren en de omzet in Nederland, België en Luxemburg te bevorderen. Wij verwachten dat onze groei in 2013 zal doorzetten.”

Door: Witold Kepinski 


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage