Redactie - 16 februari 2013

Dropbox nog handiger met bestanden delen


De app van Dropbox heeft een flinke update gekregen. Het lezen en delen van bestanden op al je apparaten is nog makkelijker geworden. Erg handig is bijvoorbeeld de nieuwe functie om push-berichten te krijgen als iemand een map met je deelt.

Dat is beschikbaar is versie 2.1 van de app. Via het pushbericht kun je ook meteen in die map kijken. Daarnaast gaat de app beter om met pdf-bestanden. De reader maakt het mogelijk om sneller te bladeren door een document. Bovendien is er een index beschikbaar en kun je thumbnails zien van de pagina’s. Dat maakt het wat makkelijker om snel door een document heen te scrollen.

Tot slot kun je bestanden ook sorteren op wijzigingsdatum. Een vermelding krijgt ook de functie om camera-uploads direct in een speciale map te zetten. Daarmee worden de foto’s bedoeld die je met de camera van je telefoon of tablet neemt. Een soort back-up functie voor foto’s.

De app is gratis te downloaden in de Play Store en de App Store. Bij een gratis Dropbox-account hoort 2 GB aan opslagruimte. Wie meer wil, kan een betaald account nemen.


  

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!